perjantai 3. lokakuuta 2014

Puhtia bisnekseen puheenvuoroista poimittua:



Kaisu Aro, projektijohtaja, vararehtori, Suomen Yrittäjäopisto
-    Olen saanut hankkeesta hurjan positiivisia viestejä, mikä on hienoa. Suomen Yrittäjäopistossa halumme on tukea mikro- ja pk-yrityksiä sekä tällaisin hankkein että muulla toiminnalla. Merkittävä osa yrityksistä on nimenomaan mikro- ja pk-yrityksiä.


Minna Nissilä, Hämeen Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja:
 -    Yksinyrittäjän ääni usein hukkuu eikä työpanosta arvosteta. Yksinyrittäjyys on kuitenkin suomalaisen yrittäjyyden uudistumisen dynamo ja moni työllistää paljon muita toimijoita. Hämeen Yrittäjät panostaa yksinyrittäjien tukemiseen, sillä verkosto auttaa jaksamaan ja luomaan uutta.


Hankkeessa mukana olevat yrittäjät
Arja Etelämaa, Toimintaterapia Arja Etelämaa:
 

-   Joskus yllätykset voivat toimia pontimena uudelle ja johtaa esimerkiksi yrittäjyyteen. Näin saan tehdä rakastamaani työtä ja käyttää osaamistani.

Juha Kivinen, Apus Coaching: 
-    Mitä menestys on? Se on muutakin kuin taloudellista menestystä – sitä, että pystyy tekemään asioita intohimolla ja olemaan oma itsensä. Ja mikäli kaipaa tekemiseensä apua, usein tarvitsee vain avata suunsa ja kysyä.

Hankkeen yhteistyökumppanien edustajat, Fennian Hannu Räsänen ja Nordean Tommi Mattila tarjosivat omalta osaltaan yrittäjän toimintaa tukevia palveluita. Vakuutukset ja talous on yrittäjän hyvä pitää ajan tasalla. Yksin ei yrittäjän tarvitse näissäkään asioissa jäädä.
Verkostoituminen ja vertaistuki on yrittäjille tärkeää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti